Stanje


Dostava po celem svetu
Brezplačno Vrne
Podpora 24/7

Tangda T44 Železa v prahu jedra T44-2 OD*ID*HT 11.2*5.8*4 mm 7.4 nH/N2 Železa prah jedro Feritov Toroid Jedro Premaz, Rdeča, siva

SKU: w686

Tangda T44 Železa v prahu jedra T44-2 OD*ID*HT 11.2*5.8*4 mm 7.4 nH/N2 Železa prah jedro Feritov Toroid Jedro Premaz, Rdeča, siva 5.00 5.00 1 Mnenja in ocene

€13.62 €11.58

Opis izdelka
Oznake

toroid, jedro toroid, rf toroid, rdeča toroidni induktor, ferit toroid rdeča, ath, thio železa v prahu jedro, ferit rumena, velika feritov toroid, induktor toroid.

Opozorilo prosimo, da: te vrste magnetno tesnilo ni magnet, je nonmagnetic.železa ne more biti adsorpcijo.

Poudarki: železno jedro moči, Vsebovane tok linije Prevlečeni z epoksi smolo

Značilnosti Materiala:

železo v prahu jedro je nekako mehko magerntic material, ki je sestavljen iz železa v prahu in izolacijski material,.Po izolacijski zdravljenja,železa v prahu je stisnjen v zahtevano obliko in velikost in gre throuth ogrevanje,in premaz včasih.Je enakomerno porazdeljena vrzel znotraj železa v prahu jedro je glavna značilnost.

Značilnosti:

Maksimalno delovno temperaturo toroidni jedra je 150oC.

V toroidni jedra so prevlečeni z epoksi smolo z minimalno 500V AC razčlenitev.

V toroidni oblika zagotavlja dobro magnetnega spojko in nizko potepuških tok puščanja,

Višina toroidni obliko (tudi za navedene kot "debelino") je enostavno razlikujejo in ne zahteva nobenega orodja spremembe

Aplikacije:

1.To toroids izdelkov ponujajo preprost, kompaktna rešitev za izdelavo indukcijske tuljave, skupaj indukcijskih tuljav in transformatorjev.RF-vezij, ES napajanje chokes, motorji dimmer nadzor filtrov.

2.Smo nabrali bogate izkušnje in vzpostavila stabilna in verodostojnih poslovnih odnosov s strankami po vsem svetu.Z bogatimi izkušnjami pri reševanju vseh vrst velikih in malih naročil, ki smo jih razvili veliko stikov z številni lokalni in mednarodni tovorni organizacije.Zato smo lahko, da je ladja naše blago varno in zanesljivo do skoraj kjerkoli na svetu

-2/-14 Materialov

Nizka prepustnost teh materialov se bo odražalo v nižji operativni AC fiux gostoto kot drugi materiali, brez dodatnih vrzel-izguba.V -14 Materiala, ki je podoben -2 Materiala z nekoliko višja prepustnost.

-8 Materiala

Material ima nizko jedro izgubo in dobro linearnost pod visokim pristranskosti pogoji,dober visoko frekvenco materiala.Najvišji stroški materiala.

-18 Materialov

Material ima nizko jedro izgubo podobno-8Material z večjo prepustnost in nižje stroške.Dobro DC nasičenost značilnosti.

-19 Materialov

Drago namestnika, da se -18 Materiala z isto prepustnost in nekoliko višjo osnovno izgube.

-26Materials

Najbolj priljubljen material.To je stroškovno učinkovito za splošne namene material, ki je uporaben v različnih moči konverzije in line filter aplikacije.

-28/-30 Materialov

Dobro linearnost,poceni in relativno nizko prepustnost ta material, da bo priljubljena v velikih velikosti za visoko moč UPS chokes.

-33/-34/-35 Materiali

Poceni namestnika, da je -8Material za aplikacije, kjer visoko frekvenco jedro izgube ni kritično.Dobro linearnost z visoko pristranskosti.

-38Materials

S svojo visoko magnetna prepustnost, je nizek proračun namestnik -26Material.To je najboljša izbira za linearni frekvenčni uporabo.

-40Materials

Najcenejši material.Ima značilnosti precej podobna zelo priljubljena -26 Materiala.Priljubljena v velikih velikostih.

-45Materials

Najvišjo prepustnost Materiala.Visoko prepustnost namestnika, da -52 Materiala z nekoliko višjo osnovno izgube.

-52Materials

Material ima manjše jedro izgube na visoko frekvenco in enako prepustnost kot -26 Materiala.To je zelo priljubljena za visoko frekvenco zaduši modelov.


  • Številka Modela: železno jedro moči,
  • Blagovna Znamka: TANGDA

5.00

1 Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Sorodni izdelki

Sorodni

RH Jedro Feritov OD*ID*H 12*7.3*20 mm Cilindrično Jedro mehko feritna jedra Za kabel EMI 12 7.3 20 TANGDA T

Opozorilo prosimo, da: te vrste magnetno tesnilo ni magnet, je nonmagnetic.TANGDA železa ne more biti adsorpcijo. Poudarki: Eden od anti-motenje elektronska vezja, komponente Dobro zaviranje visoko-frekvenčni hrup Mimo normalno uporaben signal učinkovito Dober zatiranje visoko-frekvenčnih motenj signalov Uvod: RH jedro (ferit cilindrično jedro)

trgovina

€14.24 €12.11

Sorodni

10pcs FC Serije 1000uF/35V Elektrolitski Kondenzatorji, Hi-Fi Avdio 105 Deg.C

FC Serije 105 Deg.C Elektrolitski Kondenzator 10pcs 1000uf/35V (25 mm*12,5 mm, smola 5mm), 100% Čisto NOV Zgornji Razred FC Serije 105 Deg.C , Originalen Element, Izdelan na Japonskem -----O Ladijski Promet----- Free Nadgradnjo za Express Dostava, kot so EMS ali DHL za Mase nad 2 kg, ali Plačilom, nad $150. -----Warranty & Vrnitev----- Ponujamo

trgovina

€5.86 €5.50